Tule mukaan!

Olen ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon kuntavaaleissa, jotka käydään kesäkuussa 2021. Haluaisitko auttaa minua siinä? Tässä neljä keinoa siihen.

1. Tule mukaan tukijengiin

Yksikään ehdokas ei selviä vaalikampanjasta omin voimiin, vaan tarvitsee ympärilleen timanttisen tiimin, joka pitää kampanjan pyörät pyörimässä.

Tukijengissä pääsee oppimaan hurjasti uutta ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Haluaisitko tulla mukaan?

Täytä lomake tiedoillasi ja kerro, mitä haluaisit tehdä kampanjatiimissä tai kuinka voisit mahdollisesti auttaa.

Sinun ei tarvitse sitoutua pitkiksi ajoiksi. Ajoittainen tunti siellä tai tunti täällä on todella arvokas panos kampanjan hyväksi. Sometiimissä voi olla avuksi ajasta ja paikasta riippumatta hyvinkin pienellä aikaresurssilla. Kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan!

Tukijengillä on oma yksityinen Facebook-ryhmä, jossa jaetaan tietoa kampanjan eri vaiheissa. Tukijengi kokoontuu ajoittain yhteisiin Teams-tapaamisiin, joissa sparrataan ehdokasta ja sovitaan seuraavista etapeista. Tukijengi jakautuu kampanjan edetessä erikoistiimeihin, joilla on käytössään myös omia whatsapp-ryhmiä. Näissä sovitaan tarkemmin eri tehtävistä esimerkiksi markkinointiin, jalkautumiseen tai sometoimiin liittyen.

  2. Tue vaalikampanjaa taloudellisesti

  Kampanjointi Helsingissä on tosi haastavaa ja vaatii paljon rahaa. Kampanja tehdään rajallisella budjetilla, joten jokaisella lahjoituksella voi olla ratkaiseva merkitys siinä, mitä voimme tai mitä emme voi tehdä tänä keväänä vaalikentillä.

  Voit tukea kampanjaa rahallisesti tekemällä lahjoituksen tukiyhdistykseni vaalitilille. Sponsoroi vaalityötämme – summalla, joka ei liikaa kirpaise, mutta joka juuri tällä hetkellä olisi kampanjalle hyvin arvokas.

  Saajan nimi:
   Liikkeelle ry
  Tilinumero:
   FI28 7997 7997 6084 06
  Viesti:
   Vaalituki Harakalle [ja oma nimesi]

  3. Kerro kaverille

  Suosittele helsinkiläiselle ystävällesi, työkaverillesi, naapurillesi tai muulle tuttavallesi minua kuntavaaliehdokkaana. Kerro heille omin sanoin, miksi sinä äänestäisit minua.

  4. Muista äänestää

  Vain annetut äänet lasketaan, joten muistathan käydä äänestämässä. Ennakkoäänestys järjestään 26.5.–8.6.2021 ja varsinainen vaalipäivä on 13.6. Tarvitset vain voimassa olevan henkilötodistuksen, hyvää harkintaa ja hiukan malttia. Turvavälien vuoksi äänestyspaikoille voi muodostua ruuhkaa.