Epätoivon Euroopasta toivon Eurooppaan

Lama saa jo riittää. On aika aloittaa investoinnit,
luoda työpaikkoja ja tarjota nuorille tulevaisuus.

Me suomalaiset olemme ottaneet pahasti takkiin Euroopan taantumasta. Meillä on syytä EU-kriittisyyteen. Mutta mikä on ratkaisu?

Eurokriisissä pelastettiin pankit, mutta kansalaiset jätettiin heitteille. Tämä oli komission ja suurten EU-maiden ideologinen valinta, joka on aiheuttanut taloushistorian pisimmän laman, suurtyöttömyyden ja lisännyt köyhyyttä.

Suomen viennistä 55 prosenttia menee EU-maihin. Siksi emme voi, emmekä halua erota Euroopasta. Meidän on muutettava Eurooppa.

Talouskriisi on aina myös ihmisoikeuskriisi. Ateenan kaatopaikoilta löytyy joka viikko silvottu maahanmuuttajan ruumis. Kansan epätoivo kanavoituu äärioikeistoon ja populisteihin. Kansojen vihanpito syvenee, vähemmistöjä vainotaan. Tämä ei ole se Eurooppa, josta edelliset sukupolvet unelmoivat ja jonka seuraavat sukupolvet ansaitsevat.

Haluamme rauhan Euroopan, joka tarjoaa nuorille työtä ja toivoa.

Vaalit ovat sitä varten.

Setan eurooppalaisen kattojärjestön ihmisoikeussitoumuksen on allekirjoittanut lisäkseni 104 demaria - selvästi suurin ryhmä. Oikeistolaisista (EPP) ehdokkaista seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolustajiksi on ilmoittautunut 20.
Setan eurooppalaisen kattojärjestön ihmisoikeussitoumuksen on allekirjoittanut lisäkseni 104 demaria – selvästi suurin ryhmä. Oikeistolaisista (EPP) ehdokkaista seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolustajiksi on ilmoittautunut 20.